F.A.Q.

Ook hier een F.A.Q.-pagina (met Frequently Asked Questions):

Wat is het verdienmodel van deze pagina’s?
Nou, niet!..
Ik denk dat het belangrijk is dat mensen kunnen zoeken naar kink aware professionals met de nadruk op professionaliteit. Ik heb de hoop dat hier intervisiverbanden uit gaan onstaan en samenwerkingsverbanden door kunnen groeien omdat mensen beter weten waar zij moeten zoeken naar een professional die met de kink van z’n klanten weet om te gaan op een professionele manier.

Waarom is dat nou belangrijk dat een professional ‘Kink-Aware’ is?
Kijk eens op de pagina: “Waarom?”

Welke professionals kunnen zich hier nou inschrijven?
Iedere professional waarbij het mogelijk belangrijk kan zijn dat hij/zij professioneel om kan gaan met de kink van zijn/haar klant.
Eigenlijk de enige uitzonding hierop zijn sekswerkers, niet omdat die niet professioneel zouden zijn, niet omdat zij niet hard werken maar simpel weg omdat er genoeg pagina’s zijn die hun werk aanprijzen en dat er hier dan een eeenoooorme lijst van sekswerkers zou komen te staan op den duur die de andere professies laten ondersneeuwen.

Waar kan ik mij inschrijven als Kink Aware Professional?
zie de pagina add yourself as a KAP.

Kan ik ook wat schrijven op deze site? Want ik heb wel wat te vertellen over de hulp die je kinksters kan geven in mijn vak!
Ge-wel-dig! Juist wanneer meerdere mensen vanuit meerdere professies hier hun teksten toevoegen gaat dit nuttig worden voor mensen (en daarmee bedoel ik zowel voor professionals als voor hun klanten)

Commentaar:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.