Waarom

probleemstelling

Mensen met een kinky/ seksualiteit ervaren vaak aarzeling om dit met professionals te bespreken waar dat wel relevant zou zijn. De angst voor vooroordelen en veroordeling maakt dat mensen verzwijgen wat zij professioneel gezien beter hadden kunnen vertellen. Dat varieert van de haken in het plafond die naar beneden komen omdat niet verteld is welke krachten er aan zouden komen te hangen tot “biased therapie” die zich niet langer meer op de wezenlijke onderwerpen richt maar die de kinky lifestyle als probleem begint te ‘behandelen’.

doelstelling

Deze site is bedoeld om professionals een “anders dan gebruikelijke” seksualiteit, of de mensen die zich daarvoor interesseren te voorzien van degelijke informatie.
In eerste instantie zijn het Hans (verslavingsdeskundige, relatiecoach) en Maaike (onderzoeker) -graag geholpen door andere professionals die aan dit initiatief mee willen doen- die deze site aan het opzetten zijn.

Het uiteindelijk doel van “Kink Aware Info” is het om professionals fatsoenlijk te informeren over manieren waarop zij in gesprek kunnen gaan met cliënten die een “anders dan gebruikelijke” (lees: kinky) seksualiteit beoefenen.
Het doel is zo om professionals te helpen om zich professioneel te gedragen als zogenaamde “Kink Aware Professional”.
Kink Aware Info wil professionals op verantwoordde wijze informeren zodat zij met begrip van zaken beter in staat zijn met hun klant te communiceren en verantwoorde beslissingen kunnen nemen ten aanzien van de inhoud van hun werk.

Commentaar:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.