Positie bepaling: Kink Aware Professionaliteit

positiebepaling

Een “kinky seksualiteit” , anders gezegd een “niet gewone” seksualiteit is voor veel mensen een reden voor (ons inziens onterechte) schaamte waardoor regelmatig professionals niet worden geraadpleegd, terwijl dit wel handig zou zijn.
Van huishoudelijke diensten die niet schrikken van toys en die weten hoe deze schoon te maken zonder deze te ruïneren of zichzelf te besmetten, via bouwbedrijven die weten van haken en ogen en meubelmakers die mee kunnen denken tot behandelaars in de geestelijke of (para)medische hoek die niet beginnen om jouw kink te behandelen en advocaten die ervaring kennis hebben van de wet met betrekking tot kink.

Kennis van zaken

Wanneer u “Kink Aware” bent als Professional dan zal u mogelijk efficiënter met uw klanten om gaan op dit gebied. En minstens hoeven mensen niet te zwijgen uit schaamte. Zij hoeven geen besmuikte lachjes te vrezen en mogen een realistische aanpak verwachten.

Specifieke kennis van zaken kunt u voor een deel hier vinden en wij kunnen u verder helpen om u te ontwikkelen tot Kink Aware Professional met de nadruk op professioneel handelen.

verdere informatie

Wanneer u verdere informatie wilt, gaarne contact opnemen: via het contactformulier*

Commentaar:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.