“Bukkake”

Bukkake


Een term waarmee men in Japan behangsel-lijm zou aanduiden(?)
Van oorsprong zou het ook een benaming zijn voor een straf zijn voor de overspelige vrouw. Alle mannen van het dorp zouden zich aftrekken over het hoofd en het gezicht van de dame in kwestie. Door het meemaken van deze voor haar schaamtevolle gebeurtenis zou e.e.a. dan ook verder afgehandeld zijn…
Maar waarschijnlijk is deze ‘theorie’ niet helemaal correct.

Als seksuele terminologie is dit woord in aan het einde van de 80-er jaren in de Japanse hardcore naar voren gekomen. Maar inmiddels komt het als praktijk voor tijdens seks feestjes en -films op het Amerikaans en Europese continent.
Het is een seksuele praktijk waarbij de vrouw (of man) die dient als het doel van de heren om op te mikken natuurlijk wel meemaakt dat zij/hij een absoluut seksobject is en dat met een douche van sperma bewezen krijgt.

Nota Bene: Wanneer over het gelaat gespoten of wanneer sperma over het lichaam stroomt en over slijmvliezen of in lichaamsopeningen komt, dan wordt valt dit niet echt onder safe seks want het is niet zonder HIV risico. De kans bij dergelijke hoeveelheden is niet gering dat er sperma in de mond (minder serieus) in de neus (al duidelijke risicovoller) of in de ogen (risicovol) terecht komt.

Advertenties

Commentaar:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s