“Cuckolding”

Cuckolding(-fetish)

 


Iemand met deze kink, deze fetish ontleent er een (onderdanig) seksueel plezier aan om te (moeten) kijken naar de partner als deze seks heeft met andere mensen van hetzelfde geslacht als de onderdanige fetishist zonder dat deze fetishist in kwestie zelfseksueel actief mag zijn. Hierdoor ontstaat een relatievorm waarin de Domina of Dominant seksuele vrijheden heeft met anderen die de onderdanige partner niet heeft. Hierbij gaat het om de vernedering dat iemand ziet of weet dat zij zich laat neuken door iemand anders terwijl zij hem (meestal) ontzegt om met haar te neuken.
Soms is het voor mensen een kick om thuis te moeten wachten, in de vernederende wetenschap dat hun partner elders seksueel bevredigt wordt. Soms is het dat er daadwerkelijk voor de ogen met een ander geneukt wordt en iemand wordt gedwongen daarnaar te kijken. Soms krijgt iemand zlelfs een ‘huishoudelijke’ rol waarin condooms worden aangegeven of met tissues de partner van de partner moet worden schoongemaakt na gebruik. De fetishist met deze kick kan zelfs actief zoeken naar partners voor hun partner omdat de vernedering door de positie van de ‘hoorndrager’ voor hen een belangrijk onderdeel is van deze kink/parafilie.

Deze onderdanige fetish komt bij mannen en bij vrouwen voor. Bij mannen noemen we de persoon met deze fetish een “cuckold” bij vrouwen een “cuckquean” of ook wel een ” “cuckqueen”
Natuurlijk zijn er ook partners nodig van de partner die voor de bevrediging gaan zorgen. En deze hebben ook namen hebben in deze fetish. De mannelijke partner(s) die de partner bevredigen worden wel aangeduid met “bull” de vrouwelijke partners van de partner worden wel aangeduid met “Cuckcake”. In een cuckqueaning scene zal dus een vrouw masochistisch ‘genieten’ van het aanblik van haar man die een “cuckcake” ‘doet’. In een cuckold-scene zal een man toekijken hoe zijn vrouw/verloofde/domina geniet van seks met haar “bull”. Dit draagt bij aan het machtsspel in de relatie en ook aan seksuele opwinding van de partner die dit een stimulerende constellatie vindt.
Deze onderliggende intentie is cruciaal in deze relatievorm die door beide partijen gewenst moet zijn. Voor niet bekenden met dit fenomeen vaak nogal onbegrijpelijk is het niet zelden juist de man die deze relatievorm voorstelt.

Nota Bene

De herkomst van de term cuckold komt zeer waarschijnlijk rond 1600 vanuit het Engelse woord “cuckold” (hoorndrager) naar aanleiding van de analogie met de “cuckoo” (=koekoek): het koekoeks-jong dat het nest van een andere vogel overneemt.

https://en.wikipedia.org/wiki/Cuckquean

Let op het verschil met MonoPoly*


 

Commentaar:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.