“Diaper Lover” (afk: “D.L.”) / “Luierfetish” / “Luierspel”


Diaper Lover, Luierspel (Luierfetish)

Voor sommige volwassen mensen is het dragen van een luier niet een noodzakelijkheid maar een fetish. “Diaper Lovers” ofwel “luierfetishisme” kent grofweg twee kanten:

  • Aan de ene kant is het dragen van een luier (seksueel) opwindend. Het knusse, veilige gevoel van het dragen van de luier zelf kan bevredigend zijn.
    Regelmatig hebben de luiers die vroeger gedragen zijn het karakter van een fetish gekregen (bijvoorbeeld, de katoenen luier versus de papieren luier).
  • Anderen vinden juist het gebruiken van de luier bevredigend. Voor hen zorgt juist het dragen van een natte of ‘vieze’ luier voor (seksuele) opwinding. Het dragen van luiers onder de (volwassen) kleding -al dan niet ‘bevuild’ (met urine of faces)- dat is op zichzelf de kick (al dan niet seksueel).

Dit kan onderdeel zijn ageplay, waar volwassen BDSM-ers luiers dragen als een baby en er in het rollenspel natuurlijk een specifieke machtsdynamiek ontstaat als “mommy” de luier moet verschonen van de kleine.
Luiers kunnen ook gebruikt worden in het kader van vernedering (schaamte over het moeten dragen van een ‘kinderachtig’ kledingstuk) of anderszins, wanneer bijvoorbeeld de bondage iemand niet toestaat om naar het toilet te gaan en “jezelf bevuilen” de enige optie is (raakt aan pissplay)

Zie ook:

Commentaar:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.