“Face Slapping”

Face slapping


“Face slapping” (met de vlakke hand slaan in het gezicht) is voor sommige mensen een harde grens, voor anderen een stimulerende gebeurtenis, of juist een vernedering, voor een volgende een trigger die aan jeugd ervaringen doet denken en voor weer een volgende een manier om instant in subspace te schieten. Wat dan ook: het is vrijwel altijd iets dat mensen niet koud laat.
Naast de genoemde mogelijke emotionele triggers (die wel te integreren moeten zijn want anders gaat het niet leuk worden) zijn er nog wat aandachtspunten: klachten van nekwervels en hersenschudding. En klachten van de oren.
Dus zorg ervoor dat je niet recht op het oor slaat want dan kan je zelfs het trommelvlies scheuren door de impact. vraag tevoren even na of er bestaande klachten zijn waar je rekening mee moet houden.
Een tip is: houd met de ene hand het gezicht vast aan de ene kant terwijl je met de andere hand slaat. Dat voorkomt dat er wilde bewegingen ontstaan van het hoofd (en dus van de nekwervels of dat het brein dat heen-en-weer ‘klotst’ in de schedel) …oh, en ringen af vóór je slaat.

Advertenties

Commentaar:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s