“Gag” (“Ballgag” / “Ring-gag”, werkw.: “Gagging”)

Gag (werkw.: Gagging)


Een zogenaamde gag (Engels) is object dat als mondknevel gebruikt kan worden, meest verbonden aan een riem die achterop het achterhoofd kan worden vastgemaakt zodat het niet zelfstandig kan worden “uitgespuugd” en men dus van de Dom(me) afhankelijk is om te kunnen spreken.
Voorwerpen die hiervoor gebruikt kunnen worden zijn bijvoorbeeld een bal-vorm (ballgag), de vorm van een (kleine) penis of een ring-vorm (ring gag) waardoor iemand de mond niet kan sluiten en de Dom(me) dus in staat is om dingen in de mond te doen zonder dat iemand hier iets tegen kan doen.

Nota Bene

Het onvermogen om te spreken geeft mensen die hier gevoelig voor zijn vaak een rust omdat zij ineens kunnen en dus ook niets hoeven te zeggen. En ontslagen van de opdracht om iets zinnigs uit te brengen ervaren deze mensen een rust die bevredigend voor hen is (vergelijk deze reductie van menselijke mogelijkheden met het blinddoeken). Voor andere mensen speelt juist het aspect dat het als vernedering kan worden ervaren wanneer het recht om te spreken ontnomen wordt.

puntje van aandacht: Gags maken het natuurlijk tamelijk lastig om stopwoorden te gebruiken. Hiervoor moeten dan andere signalen worden afgesproken zoals een belletje of een balletje dat je kan laten vallen.

heel ander puntje van aandacht: Wanneer de onderdanige partij zwakke tanden hebt of een brug geplaatst heeft bij de tandarts, of een kwetsbare kroon, dan wil je niet besparen op ballgags of spider-gags of ring-gags. Het is dan gewoon oppassen dat je die er niet uit breekt met een ball-gag of ring-gag van hard materiaal. Minstens wil je rubber- of leather-coated metaal in je mond. Voor puppyplay zijn er botjes uitgevoerd in siliconen die sympathiek zijn voor de tandjes.

Advertenties

Commentaar:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s