“Golden Shower” (“Plasseks” / “Urolagnia”)

Golden Shower / Plasseks of Pisseks / Urolagnia


Plasseks is een (BDSM-)spel of ook een fetish waarbij urine een erotische lading krijgt. Dit kan zijn door het zelf urineren of het zien van van anderen die urineren.Het kan zijn dat de opwinding direct vergroot wordt (eerder fetish) of dat urine gebruikt wordt ter vernedering van de submissieve partij in het kader van Dominantie/submissie. Zaken rond urine kunnen bijvoorbeeld gebruikt wordt als iets waarmee iemands onderdanigheid en bereidheid om opgedragen taken uit te voeren (Discipline) kan worden getest.

  • Uro (urine) lange (houden van).
  • Golden Shower: Over iemands hoofd of lichaam plassen.

Ga er niet vanuit dat iedereen een zelfde gevoel krijgt bij urine, dat kan 180 graden verschillen, zelfs tussen twee mensen die beiden seksueel genieten van “plassen”.

N.B.

In principe is urine steriel (tenzij er sprake is van nier- of bekken ontsteking en heeft het zelfs anti-fungale werking. Toch zouden we het bij hepatitis niet aanraden om onvoorzichtig met de urine van iemand anders om te gaan.
Dit gezegd hebbende: urine kan gedronken worden, met name van iemand anders. En als gezegd over smaak valt te twisten, hoewel extra water drinken zodat de urine niet al te geconcentreerd is wel verstandig is voor slijmvliezen. Verder wordt een dieet met minder vlees, afwezigheid van asperges en veel ananas- of appelsap vaak wel geapprecieerd.

Commentaar:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.