“Orale Seks”

Orale Seks


Er zijn ontzettend veel manieren om jouw minnaar of minnares genot te verschaffen. Maar een manier die toch door heel veel maneb en vrouwen ‘uitermate op prijs wordt gesteld’ (als zij niet door schaamte worden tegengehouden) het likken of in de mond nemen van het geslacht van jouw minnaar/minnares. Wat je met lippen, een kwispelend tongetje en knabbelende tanden al niet kunt bereiken… dat is echt iets anders en intiemers dan ‘handjobs’ of gewoon neuken.
Als je nieuwe dingen gaat uitproberen dan is het handig om te praten, na te vragen of het ook voor de ander lekker is. Want wat voor de één prettig is is voor een volgende een veel te sterke prikkel.
Als jij je schaamt voor ‘geurtjes of smaakjes’ dan helpt een goeie wasbeurt met veel water (dames) en zeep (heren) als voorbereiding …en ga je nou alsjeblieft niet parfumeren met intiemspray.

N.B.

Safe-sex: orale sex is lang niet altijd safe! Ook al is orale seks voor HIV veel minder risicovol dan anale seks bijvoorbeeld.
Een condoom voor fellatio* van heren of een beflapje (of een condoom waar de top vanaf is geknipt en dat overlangs is open genipt tot een vierkantje) kan veilige orale seks met dames (cunnilingus*) garanderen voor mensen die het risico niet willen lopen.
Condooms met aangenamere smaakjes van aardbeien tot pina colada zijn verkrijgbaar bij condomerie het gulden Vlies*

Advertenties

Commentaar:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s