“Service”


Giving ‘Service’‘Service’ is een vorm van D/s dynamics of van BDSM-relaties waarbij de submissive de Domina(nt) verzorgt door het doen van huishoudelijke taken. Je vindt dat vaak in de ‘Discipline’-hoek van BDSM.
De dominant zal mogelijk vertellen welke taken hoe moeten worden uitgevoerd, hoe seksuele ‘taakjes’ dienen te worden uitgevoerd. Soms ligt dat vast en is het voldoende te zeggen dat het moet worden uitgevoerd.
Het gaat hierbij vooral om de normale dingen in een huishouden zoals bijvoorbeeld: thee of koffie serveren, strijken en wassen, schoenen poetsen, de rug te wassen van de Dom(me) onder de douche, etc. Dat kunnen allemaal ‘dagelijkse’ dingen zijn die ineens een andere D/s-lading krijgen, zelfs een symbool van de onderdanigheid kunnen worden. E.e.a krijgt ook vaak het karakter van rollenspel: de meester(es) en de slaaf/ slavin/ bell-boys, kamermeisjes. Functies kunnen specifieke rollen of taken hebben die omgevingsafhankelijk zijn en die eigenlijk altijd spelen (toiletslaaf of schoenen poetsen bijvoorbeeld) terwijl er verder een eerder gelijkwaardige relatie speelt. Soms krijgt een relatie ook een meer 24/7-karakter waarbij het bedienen (en de waardering daarvoor) meer voorop staat. Daarbij is het huishouden uit de 50’s nog wel eens het voorbeeld is (waarbij overigens de man-, vrouw-rol veel minder vast ligt dan destijds)

Nota Bene

Deze term is niet te verwarren met de term Service-Dom(me)*


 

Commentaar:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.